Nerdystuff.se | Din Online-butik för Leksaker & Presenter

Just Nerdy Stuff grundades av en värmländsk leksaksnörd i 2022 och vi älskar allt som är udda, nördigt och unikt! Vi har även en stor förkärlek för retro leksaker - gärna från 80- och 90-talet som ju är "vår" barndomsera. 

Som barn var våra favoriter bland leksakerna bl.a. TNMT (Turtles), Garbage Pail Kids och allt som har något med utelek att göra. Vi har också försökt att plocka in en del retro leksaker i vårt sortiment, utifrån vad som finns tillgängligt hos våra leverantörer. Eftersom vi är en väldigt liten butik beror det givetvis också en del på leverantörernas prissättning. 

Vi försöker att hålla oss i en vettig prisklass och på många leksaker är vi väldigt billiga. Du kan dessutom följa oss på Instagram (nerdystuff.se) och Facebook (Just Nerdy Stuff) för att ta del av både nyheter och fina erbjudanden. Vi gillar alla anledningar att fira och delar ofta med oss av fina rabatter på våra sociala medier. 

Anledningen till butikens uppkomst var att vi inte hittade någon butik online med ett sortiment som motsvarade precis det vi var ute efter när vi ville köpa leksaker och andra presenter online. Vi vill erbjuda en liten och gemytlig webshop med ett unikt och bitvis lite udda utbud. Hos oss kan du köpa presenter till alla åldrar. Oavsett om det gäller julklappar, mors dag, fars dag eller att gammelmormor fyller 104 år, har vi något att erbjuda. Även om leksaker utgör en stor del av vårt sortiment har vi även bland annat godis, hudvård, doftljus, emaljmuggar, kaffe, te. matlådor, vattenflaskor och myyyycket mer. PS. Ett tips är att kika på vårt uppskattade sortiment av matlådor och drickflaskor. Där hittar du bland annat funktionella mattermosar i många fina designer.

Vi strävar efter att erbjuda ett högkvalitativt sortiment av fina presenter och de prylar vi köper in är omsorgsfullt utvalda.  Om du vill köpa något som inte alla andra har, så har du kommit helt rätt när du befinner dig hos Nerdystuff.se. 

Vi hoppas att du kommer trivas i vår lilla presentbutik, och du som befinner dig i närheten av värmländska Deje har också möjlighet att göra ett besök i vår fysiska butik på Dömlevägen 8. Vi håller till inne på själva Activum, på övervåningen där. Öppettiderna varierar, men släng iväg ett mail eller skriv till oss på Instagram eller Facebook - vi svarar alltid så fort vi ser meddelandet. Ofta kan vi öppna butiken efter önskemål. 

Har du några intressanta prylar att sälja som kan passa oss nördar på Just Nerdy Stuff, är du intresserad av ett samarbete, eller är du bara nyfiken på att få reda på mer om oss? Oavsett anledning är du alltid hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på [email protected] - vi svarar så snart vi har möjlighet. 

Välkommen till oss på Just Nerdy Stuff - vi hoppas att du kommer älska butiken lika mycket som vi gör! 

Org. nr. 880121-6261