Om Just Nerdy Stuff

Just Nerdy Stuff grundades av en värmländsk leksaksnörd i mars 2022 - och vi älskar allt som är udda, nördigt och unikt!

Anledningen till butikens uppkomst var att vi inte hittade någon butik online med ett sortiment som motsvarade precis det vi var ute efter. Vi vill erbjuda en liten och gemytlig webshop med ett unikt och bitvis lite udda utbud. Hos oss kan du köpa billiga leksaker och prisvärda inredningsprylar från några av marknadens mest omtyckta leverantörer. 

Vi strävar efter att erbjuda ett högkvalitativt sortiment med leksaker och inredningsprylar och de prylar vi köper in är omsorgsfullt utvalda. 

Vi hoppas att du kommer trivas i vår lilla webshop, och du som befinner dig i närheten av värmländska Deje har också möjlighet att göra en beställning som du hämtar på plats vid vårt lager för att slippa frakten. 

Har du några intressanta prylar att sälja som kan passa oss nördar på Just Nerdy Stuff, är du intresserad av ett samarbete, eller är du bara nyfiken på att få reda på mer om oss? Oavsett anledning är du alltid hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på [email protected] - vi svarar så snart vi har möjlighet och eftersträvar att ge svar på alla inkommande mail inom 24h på vardagar. 

Välkommen till oss på Just Nerdy Stuff - vi hoppas att du kommer älska butiken lika mycket som vi gör!