Ekologisk Choklad | Chia & Ingefära

I lager.

39 kr

Antal i lager: 5

Ingefära i Orienten används ingefära i stor utsträckning för sin starka doft och smak, liksom för dess helande egenskaper. I denna 60% kakaochoklad, översvämmar den din smak med känslor. Med chiafröna erbjuder den läckra uppsättningen också en krispig konsistens.


Pacari-choklad produceras direkt i kakaoens ursprungsland, i Ecuador. Värderingen av råvaror på lokal nivå bidrar aktivt till den ekonomiska utvecklingen av befolkningen och landsbygdssamhällena.

All Pacari choklad är certifierade ekologiska, vegan, fairetrade, kosher och B Corp ansvarigt företag.


Dimensioner

16,5 cm × 1,0 cm × 14,5 cm

Kapacitet

50g


Ingredienslista

Ingredienser: ekologisk "Arriba Nacional" kakao, minst 60% kakao, ekologiskt rörsocker, ekologiskt kakaosmör, ingefära och chiafrön, emulgeringsmedel: ekologiskt solroslesitin