Pussel, spel & underhållning

Letar du efter spel och pussel så har du kommit alldeles rätt nu. Här finns underhållning för alla, oavsett om du föredrar att spela själv eller tillsammans med andra.

Pussel är ett omtyckt tidsfördriv som passar alla åldrar. Idag kan du inte bara lägga vanliga platta pussel, utan även pussla i 3D - vi har givetvis bägge varianter. 

Pussel finns i olika svårighetsgrader, och medan våra pussel har en ganska lagom svårighetsgrad finns det andra sidor som har galet svåra pussel. Har du hört om Cikada 3301? Detta är en mytomspunnen grupp som mellan 2012 och 2014 lade upp tre otroligt svåra pussel på internet, och än idag vet man inte vilka som ligger bakom gruppen. Alla pussel har heller inte blivit lösta - och oss veterligen har ingen hört av något mer från Cikada 3301 sedan 2017. 

Föredrar du att roa dig tillsammans med vänner kanske du hellre spelar sällskapsspel? I så fall har vi flera roliga spel även för dig. Här kan du köpa allt från klassikern jenga till våra otroligt populära mini arkadspel. Hos nerdystuff.se hittar du något för alla åldrar!