Köp Gosedjur av hög kvalitet | Nerdystuff.se

Att köpa ett gosedjur till någon man tycker om är alltid en uppskattad present. Vi har gosedjur som passar både små och stora barn.

Att köpa ett gosedjur är en uppskattad present eftersom det ger barnet en vän som inte bara är söt att se på. Gosedjuret skänker många gånger också tröst och trygghet till sin ägare. Vi tänker som så att alla barn är olika och har olika intressen. Det har vi försökt att återspegla i vårt utbud av mjukisdjur som du kan köpa på nerdystuff.se. Du kan därför finna en del otraditionella gosedjur av och till i vårt breda sortiment av mjukisdjur. 

Eftersom vi är en väldigt liten butik plockar vi bara in ett begränsat antal av varje vara. Det gäller även för de gosedjur som går att köpa i vår butik. Ofta finns det bara några stycken gosedjur av varje sort att köpa och när de är slut i vår webshop, ja då är de som regel också helt slut hos oss. Har du hittat en favorit bland våra fina gosedjur som du vill köpa, så gäller det därmed att passa på att köpa gosedjuret medans det fortfarande finns kvar i lager. 

En annan fin sak är att när du väljer att köpa gosedjur eller andra leksaker hos oss, stöttar du en lokal småföretagare. Det är vi otroligt tacksamma för och varje beställning är lika viktig för ett företag i vår (pyttelilla) storlek. <3 

Det är inte bara i butiken vi har gosedjur. Vi älskar mjukdjur och till exempel bor det både en gam och en plesiosaurus på vårt kontor. Av dessa hittar du gamen i vårt gosedjurssortiment. 

Visste du förresten att det finns en teori om att Storsjöodjuret i Jämtland är en plesiosaurus? Samma sak gäller för Nessie - det välkända Loch Ness odjuret. Ganska så coolt - eller hur!