Barbie, Dockor & Actionfigurer | Nerdystuff.se

Ska du köpa Barbie, actionfigurer eller andra dockor för rollek? I så fall är du på alldeles rätt ställe! 

Att leka med dockor är något vi gjort i alla tider. Barbie är kanske den allra mest kända dockan och det är inte så konstigt. Barbie ägs av Mattel och den första dockan släpptes redan år 1959. Det har blivit ganska många Barbie-dockor köpta sedan dess. 

En av de vanligaste dockorna att köpa är just Barbie, och hos oss har hon även sällskap bland annat av den härliga Chelsea dockan, som kanske bäst kan liknas vid Barbies aktiva lillasyster. Du kan köpa Barbie och tillbehör till Barbie hos oss. Barbiedockor är dock inte de enda dockor du kan köpa i vår butik.

Om du hellre föredrar att köpa actionfigurer, till exempel He-man, Buzz Lightyear, Batman, Spiderman, eller andra actiondockor, har vi givetvis en rad karaktärer även för dig. 

Vårt utbud av dockor och actionfigurer fylls på kontinuerligt, så se till att kika in med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad. Vårt utbud är relativt unikt och vi tar alltid in ett väldigt begränsat lager av alla leksaker, oavsett om det är Barbie-dockor, action-figurer eller annat. Har du hittat en favorit i vårt utbud gäller det därför att vara snabb! 

Ps. När du handlar hos oss stöder du en småföretagare i form av ett litet familjeföretag. För det är vi otroligt tacksamma! Tack för att du väljer att handla hos oss <3