Among Us | Blindbag Micro Figures

49 kr

34 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Among Us Micro Figures, 2-pack, i Blind bag - det vill säga en överraskningspåse där du inte vet på förhand vilka Among Us figurer som du får. Figurerna känner du igen från det populära onlinespelet Among Us. En perfekt present till den som gillar eller samlar på Among Us-prylar.

Among Us är det otroligt populära spelet där en infiltratör smyger sig in bland besättningen på ett rymdskepp. Dessa Among Us blindbags är en perfekt present till alla killar och tjejer som spelar Among Us, önskar sig Among Us leksaker, eller som är intresserade av rymden och rymdvarelser. 


Nu kan du skapa egna Among Us-äventyr i verkligheten. Fördela dina egna roller och välj vilka som ska vara Crewmates och vem eller vilka som ska vara Imposters. Kommer dina Crewmates lyckas lösa alla uppgifter eller avslöja bedragarna innan det är för sent?

Figuren kommer i en hemlig påse och vilken Crewmate eller Imposter figur du får är en överraskning. Det finns 138 olika figurer att samla och varje blind bag innehåller 2 stycken mini Among Us figurer. 


Innehåll: 2 st Among Us-figurer.
Mått Figur: ca 2,5 cm hög.

Obs: Rekommenderas ej till barn under 3 år