Unika Matlådor, Drickflaskor & Mer | Nerdystuff.se

Fina behållare för mat och dryck är verkligen underskattat, och det är ett enkelt sätt att göra matlådan roligare. Hitta unika produkter här!

Ska du köpa vattenflaskor, matlådor eller termosar har vi det du behöver. Vi fyller på sortimentet kontinuerligt, så kika gärna in med jämna mellanrum - och var snabb, favoriterna säljer ofta slut fort! 

En viktig del av vårt sortiment är isolerade vattenflaskor och matlådor - så kallade mattermosar. Det finns flera anledningar till att vi har en stor förkärlek för dessa. Till att börja med så är de otroligt dekorativa och väldigt praktiska. 

Eftersom de håller mat och dryck varmt eller kallt i flera timmar, behöver du inte oroa dig över att det till exempel inte finns något kylskåp eller någon möjlighet att värma upp maten dit du ska. 

Samtidigt sparar du på miljön, eftersom dessa matlådor och drickflaskor går att använda om och om igen under många, många års tid om du sköter dem rätt. 

Som ett extra plus i kanten sparar du dessutom på plånboken när du väljer att ta med lagad mat i matlådan. Att äta ute ofta blir snabbt dyrt och även om det kan kännas dyrt att köpa en matlåda, så är det kronor som du snabbt tjänar ihop i sparade utgifter för köpmat.